Загибель польського генерала Кароля Сверчевського в засідці УПА в 1947 р. - Содоль, П. (Український визвольний рух, 2016)
Статтю присвячено дослідженню обставин засідки сотень ‘Хріна’ і ‘Стаха’, в якій загинув заступник міністра оборони комуністичної Польщі генерал-полковник Кароль Сверчевський 28 березня 1947 р. The article is devoted to investigation of ‘Khrin’ and ‘Stakh’ companies’ ambush, in which the Communist Poland’s Deputy Minister of Defense Colonel General Karol Swierczewski was killed on 28th March, 1947.