Верховне керівництво і партійно-політична система УССД у державницькій моделі ОУН(б) 1940 — 1960 рр. - Гай-Нижник, П. (Український визвольний рух, 2017)
Статтю присвячено дослідженню форм політичного режиму майбутньої Української держави в програмах Організації українських націоналістів (бандерівців) протягом 1940—1960 рр. The article deals with studying forms of the political regime of the eventual Ukrainian state in political programmes of the Organization of Ukrainian Nationalists (Banderites) within 1940—1960s.