Наддніпрянський отаман Іван Григорович Савченко-‘Нагірний’ (за матеріалами архіву Управління МВС України в Черкаській області) - Григоренко, Т. (Український визвольний рух, 2017)
У статті на основі архівних документів розповідається про Наддніпрянського отамана Івана Савченка-‘Нагірного’, уродженця с. Вереміївка Золотоніського повіту (нині Черкащина). On the basis of archive documents the article tells about warlord Ivan Savchenko, alias ‘Nagirnyi’, born in the village of Veremiyivka, district Zolotonosha (nowadays Cherkasy Oblast).