Український визвольний рух у Криму під час радянсько-німецької війни 1941—1945 рр. - Іванченко, В. (Український визвольний рух, 2017)
У статті подано огляд діяльності членів похідних груп та підпілля ОУН на території Кримського півострова в період радянсько-німецької війни. З’ясовано особи керівників мережі ОУН(б) в Криму, розглянуто діяльність осередків Організації в Сімферополі, Джанкої, Алушті, Євпаторії та контакти з місцевим українським і кримськотатарським населенням. The article provides an overview of the activities of the OUN march teams and underground on the Crimean peninsula territory during the Soviet-German War. Identities of the OUN network leaders in Crimea were identified, OUN cells’ activities in Simferopol, Jankoy, Alushta, Yevpatoriya and contacts with the local Ukrainian and Crimean Tartar population were examined.