Наталля Сліж. Культура сексуальных стасункаў у Вялікіим Княстве Літоўскім у ХVІ–ХVІІ ст. - Диса, К. (Соціум. Альманах соціальної історії, 2020)
Рецензія на книгу: Наталля Сліж. Культура сексуальных стасункаў у Вялікіим Княстве Літоўскім у ХVІ–ХVІІ ст. Мінск: Тэхнологія, 2019. – 230 с.