Социальные технологии: актуальные проблемы социогуманитарного синтеза - Пачковский, Ю. (Социология: теория, методы, маркетинг, 2016)
Рецензия на монорафию: Соціальні технології: заради чого? яким чином? з яким результатом?: Монографія / За наук. ред. В.І.Подшивалкіної. — Одеса: Одеський національний університет ім. І.І.Мечникова, 2014. — 546 с.