Камо грядеши, украинская академическая наука? - Мартынюк, И. (Социология: теория, методы, маркетинг, 2016)
Рецензия на книгу: Габович О.у Кузнєцов ВСеменова Н. Українська фундаментальна наука і європейські цінності / Відп. ред. Кузнєцов В. — К.: Вид. дім “Києво-Могилянська академія”, 2015. — 208 с.