"Договори та постанови" у міждисциплінарній перспективі. Рецензія. Чухліб Т. Ідеальна держава в Україні? Козацький проект 1710 року - Кононенко, В.; Сегеда, В. (Український історичний збірник, 2017)
Рецензія на книгу: "Договори та постанови" у міждисциплінарній перспективі. Рецензія. Чухліб Т. Ідеальна держава в Україні? Козацький проект 1710 року. — К.: Видавничий дім "Києво-Могилянська академія", 2011. — 103 с.