Діяльність лікарні св. Бориса в с. Городок Волинської губернії - Кузьміна, І. (Український історичний збірник, 2018)
У статті на фоні історії медицини Волинської губернії у XIX ст.
представлено діяльність безкоштовної лікарні св. Бориса, заснованої бароном
Ф.Р. Штейнгелем у с. Городок. Прослідковано початковий етап її існування
(1893–1897). Розкрито місце та роль цього закладу в медичній системі Волинської губернії. The article devoted to activity of St. Borys free private hospital founded by baron
Fedir Stengel in Horodok. The author traced the hospital’s development during the
first phase of its work (1893–1897) as well as showing the role and place of this
institution in the medical system of the Volynian province of XIX century.