Рецензія. Сучасний погляд на земельну політику Ягеллонів на українських землях Великого князівства Литовського - Ковальова, С. (Український історичний збірник, 2018)
Рецензія на монографію: Блануца А. Земельна політика Ягеллонів на українських теренах Великого князівства Литовського (1440–1572 рр.). — К.: Інститут історії України НАН України, 2017. — 423 с.