Демократия сквозь века и континенты: взгляд издалека - Иваненко, Е. (Социология: теория, методы, маркетинг, 2018)
Рецензия на книгу: Единбурзький погляд на історію демократії від давніх часів до майбутніх можливостей. — За ред. Б.Айзехена та С.Стоквелла; пер. з англ. Р.Маткової, О.Хоменко; вступ, слово А.Єрмолаєва. — Харків: Фоліо, 2017. — 639 с.