Примітивна програмна алгебра обчислюваних функцій на множині графів - Снігур, Н.М. (Таврический вестник информатики и математики, 2009)
Данная статья посвящена изучению некоторых свойств примитивных программных алгебр многоместных функций над множеством конечных графов. Найдено порождающее множество алгебры частично-рекурсивных функций. Изложенные результаты являются дополнением результатов, полученных ранее для векторных, матричных, реляционных и табличных функций. Дана стаття присвячена вивченню деяких властивостей примітивних програмних алгебр багатомісних функцій над множиною скінчених графів. Знайдено породжуючу множину алгебри частково-рекурсивних функцій. Викладені результати є доповненням результатів, отриманих раніше для векторних, матричних, реляційних та табличних функцій. This paper is devoted to studing certain properties of primitive program algebra of n-ary functions defined for the set of finite grafs. The generating set for the partially recursive funtions algebra is found. The results presented are the continuation of the previously carried out research for vector, matrix, relation and table functions.