Від ідеї до результату: з історії перевидання "Літопису” Самійла Величка - Бовгиря, А. (Історіографічні дослідження в Україні, 2020)
У статті коротко висвітлено історію появи нового академічного
видання пам’ятки історичної думки доби Гетьманщини “Літопису”
Самійла Величка та особливості роботи по підготовці твору до друку. Відзначено основні етапи цього видавничого проекту, його персоналії, завдання, якісні відмінності від попередніх спроб публікації. The article briefly covers the history of publications of the monument of
historical thought of the Hetmanate era "Chronicle" by Samiylo Velychko
and features of work on the full edition of 2020. The main stages of this
publishing project, its personalities, tasks, qualitative differences from
previous attempts to publish.