Формування наукових засад південноукраїнської історичної думки - Калакура, Я. (Історіографічні дослідження в Україні, 2020)
Рецензія на монографію: Музичко О. Є. Південноукраїнські історики у пошуках наукових та суспільних ідеалів (друга половина ХІХ – початок ХХ ст.). Одеса: ОНУ ім. І. І. Мечникова, 2019.436 с. Review of the monograph: Muzychko O. E. South Ukrainian historians in search of scientific and social ideals (second half of the XIX – early XX century.). Odessa: ONU I. I. Mechnikov, 2019. 436 p.