Із зали засідань Президії НАН України (29 вересня 2021 р.) (Вісник НАН України, 2021)
На засіданні Президії НАН України 29 вересня 2021 року розглядалися такі питання: полімери спеціального
призначення (доповідач — доктор хімічних наук
О.О. Бровко); цифровий репозитарій наукових
текстів НАН України в Національній бібліотеці
України ім. В.І. Вернадського: стан і перспективи розвитку
(доповідач — доктор наук із соціальних комунікацій
К.В. Лобузіна); про нагородження відзнаками
НАН України та Почесними грамотами НАН України і
Центрального комітету профспілки працівників НАН
України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.