80-річчя члена-кореспондента НАН України О. С. Никоненка (Вісник НАН України, 2021)
9 листопада виповнюється 80 років доктору медичних наук,
професору, заслуженому діячу науки і техніки України, лауреату Державної премії України, академіку НАМН України,
члену-кореспонденту НАН України Олександру Семеновичу
Никоненку.