Рецензія на монографію Тараненко С. П., Мисько Ю. В., Зажигалов О. В. Археологічна карта Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника - Моця, О. (Історико-географічні дослідження в Україні, 2019)
Рецензія на монографію Тараненко С. П., Мисько Ю. В., Зажигалов О. В. Археологічна карта Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника / С. П. Тараненко, Ю. В. Мисько, О. В. Зажигалов. – Київ: Національний Києво-Печерський історико-культурний заповідник, 2019. – 172 с., кольор. вклейка 16 с.