Рахно Костянтин. Крик кажана. Гончарство у фольклорній спадщині українців: монографія - Рахно, О. (Сiверянський літопис, 2021)
Рецензія на книгу: Рахно Костянтин. Крик кажана. Гончарство у фольклорній спадщині українців:
монографія. Опішне: Українське Народознавство, 2020. 1472 с.
(Українські керамологічні студії; вип. 22). Review : Rahno Constantine. The cry of the bat. Pottery in the folklore heritage of
Ukrainians: a monograph. Opishne: Ukrainian Ethnography, 2020. 1472 p. (Ukrainian ceramics studies;
issue 22)