У Чернігові відбулися ювілейні «Десяті “Розумовські зустрічі”» - Казіміров, Д. (Сiверянський літопис, 2021)
Рівень організації управління – єдине джерело багатства та запорука успіху держави. Суверенітет означає причетність українців до розвитку держави, освіта та саморозвиток громад – ключова умова зростання їхньої спроможності, – ключові меседжі конференції «Десяті “Розумовські зустрічі”», що проходила в Чернігові 9–10 грудня 2021 р. Уже вкотре вони зібрали експертів та працівників сфери державного управління, місцевого самоврядування, закладів підвищення кваліфікації, науковців та представників неурядових організацій з України, Білорусі та Польщі – більше 100 присутніх у реальному та віртуальному просторах