Дослідник історії та археології Чернігово-Сіверщини Андрій Леонідович Казаков (Сiверянський літопис, 2021)
30 липня 2021 р. передчасно пішов з життя відомий історик, археолог, педагог, член
Спілки археологів України Андрій Леонідович Казаков.