Пам’яті Анатолія Івановича Мельника (Сiверянський літопис, 2021)
26 листопада 2021 р. після тяжкої хвороби передчасно пішов з життя відомий науковець, педагог і громадсько-політичний діяч Анатолій Іванович Мельник.