VІІІ міжнародна наукова конференція "Південь України: етноісторичний, мовний, культурний та релігійний виміри" (м. Одеса, 4, 14 червня 2021 р.) - Кязимова, Г. (Краєзнавство, 2021)
14 червня 2021 року на кафедрі українознавства, історико-правових та мовних дисциплін Одеського
національного морського університету відбулася VІІІ Міжнародна наукова конференція «Південь
України: етноісторичний, мовний, культурний та релігійний виміри», присвячена 30-й річниці незалежності України.