Усипальниця Гетьмана України Богдана Хмельницького в Суботові має свою написану історію - Лазуренко, В. (Краєзнавство, 2021)
Рецензія на книгу: Кукса Н. В. Церква Святого Пророка Іллі в Суботові: минуле і сьогодення усипальниці Богдана Хмельницького. –
Черкаси: Вертикаль, видавець Кандич С. Г., 2020. – 380 с., фото.