Був завжди на варті народних святинь (Анатолій Андрійович Ситник) (Краєзнавство, 2021)
9 лютого 2021 року мало виповнитися 75 років відомому українському
краєзнавцю, громадському діячу та журналісту Ситнику Анатолію Андрійовичу (1946–2021).Утім, на жаль, його
серце перестало битися незадовго до цієї дати – 9 січня 2021 року.