Мандрівник у часі (до 60-річчя від дня народження Віктора Анатолійовича Савченка) - Бажан, О. (Краєзнавство, 2021)
Висвітлюються основні складові науково-краєзнавчої, освітянської та громадської діяльності
відомого українського історика, доктора історичних наук, професора кафедри історії України
Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К.Д. Ушинського Савченка
Віктора Анатолійовича в 1988-2021 роках. The main components of scientific and local lore, educational and public activities of the famous
Ukrainian historian, doctor of Historical Sciences, professor of the Department of History of Ukraine of
the South Ukrainian National Pedagogical University named after K.D. Ushinsky Savchenko Victor Anatolyevich
in 1988-2021.