Відбулося засідання президії Національної спілки краєзнавців України (14 вересня 2021 р.) (Краєзнавство, 2021)
14 вересня 2021 року відбулося засідання Президії Національної спілки краєзнавців України у рамках якого було обговорено кілька важливих та поточних питань, презентовано низку ґрунтовних історико-краєзнавчих книг