Нові видання Національної спілки краєзнавців України - Милько, В. (Краєзнавство, 2021)
28 жовтня 2021 року в Києві було презентовано комплект із трьох книг
Національної спілки краєзнавців України:
- Основи краєзнавства: підруч. для студ. закладів вищ. освіти / НАН України, Національна
спілка краєзнавців України; за ред. О.П. Реєнта; вид. 2-ге, доп. К., 2021. 376 с.
- Реєнт Олександр. Краєзнавство в Україні: історичні традиції і стратегія розвитку. Вид.
2-ге, доп. К., 2021. 292 с.
- Історичне краєзнавство. Як написати науково-дослідницьку роботу: запитання та відповіді
/ І.А. Коляда, Я.М. Камбалова, О.Ю. Кирієнко. К., 2021. 172 с., іл.