Історична мозаїка Присамарського краю - Мицик, Ю. (Краєзнавство, 2021)
Рецензія на книгу: Чабан М. На терезах вічності. Постаті, факти й події з історії Новомосковська
та Новомосковського повіту» (Дніпро, вид-во «Ліра», 2020.- 401 с.