Із зали засідань Президії НАН України (13 жовтня 2021 р.) (Вісник НАН України, 2021)
На засіданні Президії НАН України 13 жовтня 2021 року розглядалися такі питання: відеосистеми реального часу з елементами штучного інтелекту (доповідач — академік НАН України В.П. Боюн); про співпрацю Національної академії наук України та Державного космічного агентства України зі створення Системи контролю та аналізу космічної обстановки (доповідачі — академік НАН України Я.С. Яцків та кандидат технічних наук В.І. Присяжний); про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.