Із зали засідань Президії НАН України (27 жовтня 2021 р.) (Вісник НАН України, 2021)
На засіданні Президії НАН України 27 жовтня 2021 року розглядалися такі питання: наукові засади фітобіотичної стратегії збереження навколишнього середовища в сучасних умовах (доповідач — академік НАН України Я.П. Дідух); стан і перспективи розвитку досліджень у галузі корозії та протикорозійного захисту конструкційних матеріалів в Україні (доповідач — член-кореспондент НАН України М.С. Хома); про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.