60-річчя академіка НАН України С.В. Ахоніна (Вісник НАН України, 2021)
13 грудня виповнюється 60 років відомому вченому в галузі
матеріалознавства та електрометалургії тугоплавких і хімічно
активних металів доктору технічних наук, професору, лауреату
Державної премії України, заступнику директора з наукової роботи Інституту електрозварювання ім. Є.О. Патона НАН України, академіку НАН України Сергію Володимировичу Ахоніну.