Видові кореляції російського дієслова та їхні типи - Семиколєнова, О.І. (Мовознавство, 2007)
Стаття присвячена проблемі корелятивних відношень у внутрішньодієслівному словотворі. Введення фазового критерію дозволяє не тільки об’єднати видові кореляції в кілька фазових типів, а й розширити їхній обсяг, що є важливим кроком у процесі граматикалізації категорії виду. The article is devoted to the problem of correlative relations in inner-verb word formation. Introduction of the phase criterion allows not only to unite aspect correlation into several phase types, but also to increase their «volume». This increase is an important step in the process of aspect grammatization.