Мойсієнко А.К. Слово в аперцепційній системі поетичного тексту. Декодування Шевченкового вірша - Єрмоленко, С.С. (Мовознавство, 2007)
Рецензія на книгу: Мойсієнко А.К. Слово в аперцепційній системі поетичного тексту. Декодування Шевченкового вірша: Монографія
К. : Сталь, 2006.— 304 с.