Тищенко К.М. Мовні контакти: свідки формування українців - Селігей, П. (Мовознавство, 2007)
Рецензія на книгу: Тищенко К.М. Мовні контакти: свідки формування українців. К.: Аквілон-плюс, 2006.— 416 с.