Скляренко В. Г. Русь і варяги: історико-етимологічне дослідження - Карпенко, Ю. (Мовознавство, 2007)
Рецензія на книгу: Скляренко В. Г. Русь і варяги: історико-етимологічне дослідження. К. : Довіра, 2006.— 119 с.