Лексеми лихыи, лихоиманьникь, лихоимьць, лихомоудрыи, лишеникь у складі словотвірного гнізда з коренем -лих- - Межжеріна, Г.В. (Мовознавство, 2007)
Стаття присвячена реконструкції семантичної структури друс. лихьш, лихоиманьникь, лихоимъцъ, лихомоудрыи, лишеникь. З’ясовано, з якими семантичними трансформаціями псл. *1іх- пов’язаний розвиток семантики цих лексем. The article touches upon the reconstruction of semantic structure of Old Russian lexemes лихыи, лихоиманьникь, лихоимьць, лихомоудрыи, лишеникъ and retraces the psl. *lix- semantic transformations with which the development of these lexemes is connected.