Хроніка (Мовознавство, 2007)
24—25 травня 2007 р. в Інституті української мови HAH України відбувся науковий ономастичний семінар «Ойконімія України в синхронії та діахронії». У ньому взяли участь мовознавці з різних регіонів України, а також із Росії, Білорусі, Словаччини. Було заслухано 28 доповідей, у яких ішлося про різні аспекти формування й функціонування ойконімної лексики.