Теорія функціонально-семантичного поля і її застосування в зіставному мовознавстві - Кочерган, Μ.П. (Мовознавство, 2007)
У статті обговорюється питання застосування теорії функціонально-семантичного поля як основи (tertium comparationis) міжмовного зіставлення. The paper addresses the issue of applying the functional-semantic field theory as tertium comparationis for the cross-language comparison.