Господарсько-побутова діяльність старовірів Чернігово-Сіверщини в ХІХ ст. та особливості старообрядської Богородичної ікони "Усім засмученим радість'' - Сергєєв, С.; Куртасова, О. (Сiверянський лiтопис, 2009)
У статті досліджуються окремі аспекти побуту старовірів та іконографія ікони «Усім засмученим радість». Аналізуються процеси відносин старовірів та місцевого населення. В статье исследуются отдельные аспекты быта старообрядцев и иконография иконы «Всех скорбящих радость». Анализируються процессы отношений староверов и местного населения. This artile is devoted to analyse of some aspects of way of life of old- fashioned people and iconoghaphy of the ikon «Our Lady, the Joy of All Sorrowers». Analisised processes of relations between old- fashioned people and local population.