Праслов’янський гідронімікон Словенії. І - Іліаді, О.І. (Мовознавство, 2007)
Статтю присвячено проблемам реконструкції та етимології праслов’янського шару в гідронімії Словенії як частини західної зони південнослов’янського ареалу. Пропонована стаття — фрагмент більшого за обсягом дослідження з відповідної проблематики. The article is devoted to the problems of reconstruction and etymology of Old-Slavonic stratum in hydronymy of Slovenia as the part of the western zone of South-Slavonic area. The publication is the fragment of more capable study in fact.