Репліка з приводу словоформ типу *bergъ в «Етимологічному словнику слов’янських мов» - Бурмистрович, Ю.Я. (Мовознавство, 2007)
У статті обґрунтовується положення про те, що словоформ типу *bergъ у праслов’янській мові ніколи не було. In the article the author bases a position that the word-forms o f the type *bergh had never been in Preslavonic language.