Лексичні та фонетичні особливості німецької мови в єдиному стилістичному полі - Прокопова, Л.І. (Мовознавство, 2007)
У статті розглядається можливість представлення лексичних і фонетичних стилістичних
ознак на підставі єдиної класифікації Р. Клаппенбах за шкалою: високий стиль, нейтральний,
розмовний, знижено-розмовний і вульгарний. This article deals with a comparison of lexical and phonetic stylistic features of the German language.
On the basis of comparison an attempt to classify them within the limits of a uniform lexical
and phonetic field has been accomplished.