Поняття «інформація» і «знання» в когнітивній лінгвістиці - Шульгіна, В.І. (Мовознавство, 2008)
У статті аналізуються співвідношення, що виникають між поняттями когнітивної лінгвістики
«інформація» і «знання», пропонується їх чітка диференціація. Такий підхід зумовлює
доцільність виокремлення в межах когнітивної лінгвістики інформаційного напряму досліджень
мови. The paper proposes the definition of the notion «semantic ofconcept mentality» in the context of
linguistic definitions of the notions «semantic of mentality» and «semantic of mentation».