Лінгвістичні засади побудови електронного граматичного словника турецької мови - Широков, К.В. (Мовознавство, 2008)
У статті розглянуто принципи побудови словозмінної класифікації слів турецької мови. Досліджено формальну структуру словозміни для турецького іменника та виведено відповідні парадигматичні формули. Для турецького іменника виділено й описано множину словозмінних класів та подано повний перелік граматичних значень. Описано будову Електронного граматичного словника турецької мови. Construction foundations of Turkish word inflexion classification are considered. Formal structure
of Turkish noun inflexion is researched and appropriate paradigm formulas are derived. Multiplicity
of Turkish nouns paradigm classes are distinguished and described, also full list of grammatical
meanings is made. Structure of Turkish Electronic Grammatical Dictionary is described.