Князь Георгій Львов та його діяльність на чолі ВЗС: історіографія проблеми - Захарова, О. (Сiверянський лiтопис, 2009)
Стаття присвячена стану історіографічної розробки проблем діяльності князя ГЛьвова на чолі Всеросійського земського союзу допомоги хворим і пораненим воїнам (1914 - 1917). Проаналізовано також ступінь вивчення особистості Г.Львова у вітчизняній та зарубіжній історіографії. Статья посвящена состоянию историографических исследований проблем деятельности князя Георгия Львова во главе Всероссийского земского союза помощи больным и раненым воинам (1914 - 1917). Анализируется также степень изученности личности ГЛьвова в отечественной и зарубежной историографии. The article deals with the state of historiography development of problems of prince G.Lvov's activity as the head of the All-Russia Union Zemstvo Union of Help for Patient and Wounded Warriors (1914 - 1917). The degree of study of G.Lvov's personality in domestic and foreign historiography is also analyzed.