Елементи техно у креолізованому художньому тексті - Чемеркін, С.Г. (Мовознавство, 2008)
У статті обстежено мову художніх творів, які розміщені в мережі Інтернет. Виявлено нові форми засобів образності в семіотично негомогенному художньому тексті. Акцентовано увагу на подвійній природі таких художніх творів. In the article language of the literary texts from the Internet have been studied. New means of
imagery in semiotic non-homogenous literary text have been revealed. Attention attracted to the double
nature of the following texts.