Родовід Корнієвських: генеалогічні джерела - Ярова, Г. (Сiверянський лiтопис, 2009)
У статті вперше на підставі архівних документів реконструйовано родовід відомого майстра музичних інструментів і кобзаря-віртуоза О.С. Корнієвського (1889-1988), який походив з козацької родини, що мешкала в Данилівці Менського району Чернігівської області. Описана джерельна база генеалогічного дослідження і представлений родовідний розпис від 1750 року.