Од слова путь верстаючи й до слова... : Збірник на пошану Роксолани Петрівни Зорівчак - Трифонов, Р. (Мовознавство, 2008)
Рецензія на книгу: Од слова путь верстаючи й до слова... : 36. на пошану Роксолани Петрівни Зорівчак, д-ра філол. наук, проф., засл. працівника освіти України / Редкол.: О. І. Чередниченко (голова) та ін.
Л. : Видавн. центр ЛНУ ім. Івана Франка, 2008.— 1012 с.