Східнохристиянська цивілізація: соціокультурний устрій та ідентичність - Каплін, О. (Сiверянський лiтопис, 2009)
Рецензія на монографію: Муза Д.Є. Східнохристиянська цивілізація: соціокультурний устрій та ідентичність. - Донецьк: Вид. „Вебер", 2009. - 476 с.