Енантіосемія в парадигмі мовних та мовленнєвих явищ: основні напрями концептуалізації - Іващенко, В.В.; Федоренко, Т.О. (Мовознавство, 2009)
У статті пропонується систематизація основних напрямів концептуалізації енантіосемії
в наукових працях за дефінітивними блоками, формулюється її визначення, а також робиться
спроба віднайти термін, що вживається на позначення мовної одиниці, яка профілює це
явище. In this paper we propose to systematize the main streams of conceptualization of enantiosemy in
scientific works according to definite blocks, to formulate its definition as well as to find the term
used for nomination of language unit which profiles this fenomenon.